Biljetter

Så här köper du biljetter till galan och festivalen:

Biljetterna till festivalen och galakonserten är tillgängliga på Ticketmaster från och med den 23e februari. Klicka HÄR för att komma till inköpssidan.

OBS! Om du vill gå på både Festivalen och Galakonserten, börja med att köpa din festivalbiljett. Då kommer du få en kod som möjliggör det för dig att köpa galabiljetten till ett kraftigt rabatterat pris. Du får ett mail från Ticketmaster där det står:

Erbjudande: Du som köpt festivalpass har möjlighet att köpa biljett till Galakonserten till ett rabatterat pris. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Och så får man en kod som man därefter ska ange. Funkar det inte så kontakta Ticketmaster.

Alla biljetter till festivalen ska bytas mot festivalarmband så fort ni anländer till Festivalområdet. Detta gäller inte biljetter till Galakonserten som kommer skannas vid entrén.

Biljetter kommer också att säljas på plats den 6-7 april endast mellan kl. 18 och 19, därför rekommenderar vi att du köper din biljett på Ticketmasters hemsida. Om du inte vill göra det säljs biljetterna också på Upplev Norrköpings kontor samt i De Geer-hallen under biljettkassans öppettider.