Vi som gör galan

Folk & Världsmusikgalans arrangörer

Arrangörer av galan 2017: Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Kulturens, Eric Sahlström Institutet, Sveriges Spelmäns Riksförbund och Svenska Folkdansringen i samarbete med och med stöd av Musikverket, Sveriges Radio, Helsingborgs stad, Dunkers Kulturhus och Musik i Syd.

Stöttat har också bland annat Region Gävleborg, NorrlandsOperan, Region Halland, Musik Västernorrland, Scenkonst Sörmland, Kultur i Väst, Musikcentrum Riks, Folkmusikens Hus, Stim, Equality and Plurality On Stage EPOS, Mix Musik, Folk You och Visan i Sverige gjort. Tack också till Stim för priset till Årets Kompositör liksom till Sveriges Radio P2 för gott samarbete kring galakonserten.

Ett stort tack också till alla lokala och regionala engagerade i Folkdansringen, Skånes Spelmansförbund m fl för det omfattande och fina kringaktivitetsprogrammet.

Var galan ska äga rum 2018 är i detta nu inte helt klart. Vill du vara med i partnergruppen eller engagera dig på annat vis så är du välkommen att höra av dig liksom om du har idéer inför framtiden eller synpunkter på årets gala.

 

logos-gala-17-d