Senaste nytt - torsdag 12 januari 2017

Ställ ut på mässan!

Det blir en mässa även på galan i Helsingborg. Mitt i smeten, centralt i Dunkers kulturhus under galalördagen går det nu att boka bord.

När Turistbyrån flyttade ut ur sina lokaler mitt i Dunkers entréplan blev det plötsligt möjligt att ha en mässa även på årets folk- och världsmusikgala.

Lokalen har glasväggar och ligger precis innanför Dunkers entré. Här finns det nu möjlighet att ställa ut under galalördagen 18 mars mellan kl 10-16. Under den dagen äger alla seminarier rum runt om i Dunkers olika lokaler varför det garanterat blir liv och rörelse runt mässrummet. Utanför mässan kommer vi också att ha en scen där det blir dansuppvisningar och musik under hela dagen som bör locka mycket folk till huset. Husets restaurang ligger också alldeles intill mässlokalen. Det är förstås fri entré till alltihop denna lördag.

Priset är som vanligt lågt – 750 kr inkl moms – och då ingår bord, stol och elektricitet. Boka bord senast 27 januari – eftersom vi inte har plats för hur många som helst så är det först till kvarn som gäller. Maila info@folkgalan.se redan idag!