Programmet - Lördag kl 21:30

Efterfest!

Så snart galakonserten är slut i Konserthuset kör efterfesten igång på Dunkers kulturhus!

Alla galor ska förstås ha en efterfest värd namnet. Helsingborg är inget undantag. Dunkers Kulturhus håller förstås öppet även på kvällen denna galaveckans sista afton.

Galakonserten slutar cirka 21:30 och då drar festen igång på Dunkers. Men för den som hellre vill spela och dansa finns det möjlighet att komma in på Dunkers redan tidigare på kvällen.

Huset är sedan öppet fram till 03.00 för den uthållige. Det kommer att bli levande musik på scen med oemotståndliga tiomannabandet Spöket i köket som kommer att se till att stämningen blir på topp.

Senare på kvällen tar DJ-paret High Life över och höjer temperaturen ytterligare. High Life är Dj-duon som ritar om den musikaliska världskartan Musikguiden i P3 och visar att grym dansmusik inte enbart kommer från Berlin eller New York utan likaså från Buenos Aires, Luanda och Kinshasa. I centrum står musiken och dansglädjen istället för stilar eller format. Missa inte när de förvandlar Dunkers till en gungande och glittrande oas. Med Sebastian Matz och krönikören i Lira och Klingan, Anna Lindström.

Barerna är öppna och det kommer att finnas plats för dans och spel även denna finalkväll. OBS – för att komma in behöver du spara biljetten från galakonserten och visa i entrén!

Dunkers Kulturhus 21:30 – 03:00